BESPAREN
WORDT ZO
WEL HEEL MAKKELIJK.

Comfort

Comfort

De bespaarmodus Comfort is er om op een comfortabele manier te leven zonder aanpassingen in je huidige levensstijl. Anna volgt netjes het schema en zorgt voor de gewenste temperatuur in huis op het ingestelde tijdstip.

Bij Opentherm zet Anna de ‘verwarming’-modus aan als de gevraagde watertemperatuur 15 graden hoger is dan de kamertemperatuur. Dit betekent dat Anna eerder start met verwarmen om de gewenste temperatuur op tijd te bereiken. Met de functie voorverwarmen kan dit echter uitgezet worden. Dan kun je zelf precies instellen wanneer Anna start met verwarmen.

Maak je gebruik van de aan-/uitregeling? Dan staat de nauwkeurigheid voor het bereiken van de gewenste temperatuur op 0,5. Ook hierbij kan de functie voorverwarmen uitgezet worden. Je kunt dan zelf instellen wanneer Anna start met verwarmen, net zoals bij Opentherm.

Eco

Eco

Met de bespaarmodus Eco bespaar je op een comfortabele manier. Anna zorgt er hierbij voor dat de gewenste temperatuur volgens het schema bijna bereikt is op het gewenste tijdstip. De uren daarna zal de ketel minder vaak en soms minder hard stoken. De temperatuur schommelt dan iets.

In combinatie met Opentherm zet Anna de ‘verwarming’-modus aan als de gevraagde watertemperatuur 10 graden hoger is dan de kamertemperatuur. De verwarming is hierbij later warm dan bij de bespaarmodus Comfort, maar is wel meer gericht op besparen. Ook hierbij kun je, als je de functie voorverwarmen uit zet, zelf instellen wanneer Anna start met verwarmen.

De nauwkeurigheid voor het bereiken van de gewenste temperatuur bij de aan-/uitregeling staat bij Eco op 0,8. Dit betekent dat Anna eerder stopt met verwarmen. De temperatuur schommelt dan met grotere marge rond de gewenste temperatuur. De ketel gaat dan minder vaak aan en uit. Verder kun je ook bij deze modus, door het voorverwarmen uit te zetten, zelf instellen wanneer Anna start met verwarmen.

Green Crusader

Green Crusader

Optimaal besparen doe je met de bespaarmodus Green Crusader. Anna verwarmt niet voor, maar start pas met verwarmen op het gewenste tijdstip volgens het schema. Gedurende de dag zorgt Anna ervoor dat er minder vaak en nóg minder hard gestookt wordt.

Werkt jouw Anna via Opentherm? Dan zet ze de ‘verwarming’-modus aan als de gevraagde watertemperatuur hoger is dan de kamertemperatuur. Dit bespaart energie, omdat de warmtewisselaar relatief koud blijft. Het duurt hierdoor wel langer voordat de temperatuur bereikt wordt.

Bij de aan-/uitregeling wordt de nauwkeurigheid voor het bereiken van de gewenste temperatuur op 0,8 ingesteld. Net zoals bij Eco stopt Anna eerder met verwarmen en de temperatuur schommelt dan met grotere marge rond de gewenste temperatuur. Hierdoor kan het wat minder warm zijn dan gewenst. Als je kiest voor de bespaarmodus Green Crusader, kies je er automatisch voor dat Anna niet voorverwarmt. De functie voorverwarmen staat dan ook uit.

Energiebesparing

Energiebesparing made cool.

Energiebesparing stimuleren is lastig. Dat is bekend. Maar daarom is Anna er. Dankzij haar wordt besparen cool. En bovendien: Anna ontzorgt jou. Want ze begrijpt dat je wel wat beters te doen hebt. En dat je gewoon comfortabel wilt leven.

ik ben

al klant bij NLE
en heb in mijn huis ..

  • een cv-ketel
  • een goed WiFi-signaal
  • een smartphone of tablet

Dat is mooi! Dan is Anna welkom in uw huis. Voor €3,99 per maand wordt ze uw huisgenoot. Klikken op de bestelknop leidt u direct naar uw persoonlijke MijnNLE-pagina.

Ja, Anna bestellen

Anna is beschikbaar voor onze bestaande klanten. Dit zijn klanten die op het moment van bestellen tenminste 1 maand elektriciteit en gas afnemen (dus ook als nieuwe klant komt Anna binnen afzienbare tijd binnen bereik!).

ik ben

nog geen klant
maar wil Anna graag in huis!

Dat vindt Anna leuk. Vul uw gegevens in en wij laten u meer weten.